Magyar képviselőket a Magyar Parlamentbe.

2012.01.11 18:13

December elején a Jobbik törvényjavaslatot nyújtott be, hogy: oszlassa fel a Ház az MSZP-t! A kommunista utódpárt feloszlatása, öröklött vagyonának köztulajdonba vétele, büntetőjogi számonkérés, az áldozatok teljes körű kárpótlása és az egykori prominensek közügyektől való eltiltása is szerepel a javaslatok között. Gaudi-Nagy Tamás Jobbikos képviselő úgy fogalmazott, hogy a kommunista Magyar Szocialista Munkás-pártból formálódó, elődjével minden tekintetben közösséget vállaló Magyar Szocialista Párt és annak felső vezetői minden korlátozás nélkül folytathatták politikai pályafutásukat.

Na, végre! - Lélegzett fel a magyar nép. - A 2/3-os többséggel ezt a Fidesz megvalósíthatja és jóvátételt kapna a kommunisták által kifosztott, nyomorba döntött magyar nép. Amit 1989-ben kellett volna megtenni, azt elintézik 2012-ben. . Sajnos, mielőtt tárgyalásra került volna e magyarságot megmentő ügy a Fideszbe bújt kommunisták már is ellene szóltak. Sajnos, a miniszterelnökük nem intette le őket, hogy fiúk, régi elvtársaim, ne mutassátok ki érzéseteket ily nyíltan. Azt ígértük, hogy lesz elszámolás, nagy változás, majd elszámoltatunk egy pár halott elvtársat, s megnyugszik a nép.

Az ateista kommunisták a szovjet segítségével tapadtak a magyar népre, s mint a piócák, ők szívták a magyarok vérét. A kommunista hasonlatos a horror filmekben látható ember formájú vámpírhoz, aki kiszívja a vért az emberekből s az áldozat is vámpírrá válik. Így szaporodtak a kommunisták és rettegésben tartották a magyar népet. A kommunistákban nincs magyar vér, asonlatosak a feketekávéhoz, ha abba tejet öntenek, megváltozik a színe, íze, soha sem lehet visszaállítani az eredeti formájára. Tehát, aki kommunista volt elvesztette magyarságát s soha sem lehet rendes, becsületes magyar ember.

1989-ben kimentek a szovjet csapatok Magyarországból de, maguk után hagyták a szennyet, a mocskot, a kommunistákat. Így történt a cseheknél, lengyeleknél is. De ők, mint rendes tisztaságot szerető emberek, kitakarították a szennyet, kisöpörték a kommunistákat az állásukból. Magyarországon ez nem történt meg, dacára annak, hogy 1956-ban a magyar ifjúság életével, s vérével bizonyította be, hogy nem kell az ateista kommunizmus.

A szovjet kivonulás Magyarországról meg volt szervezve, kommunista módra. Az elvtársak elrendezték, hogy elvtársaik maradjanak minden vezető állásba. Tették ezt előre megfontolt szándékkal, hamis ígéretekkel vezették félre a népet. Erre célra használták a Kommunista Ifjúsági Szövetség leghűbb tagjait. Nem véletlen, hogy egyik jó káder, Orbán Viktor lett a kiválasztott. Apja párttitkár, ő KISZ titkár volt, tehát a varjú nem vájja ki a szemét a másik varjúnak alapon az, elvtársak biztosak voltak, hogy nem lesz felelőségrevonás. Orbán Viktor lett kijelölve, hogy 1989 június 16-án, Nagy Imre újratemetésekor vezesse félre a népet. Ő olvasta fel a Párt bejelentését, dicsérni a reform kommunistákat, hogy azok mily jó magyarok, biztatni a népet, hogy olyan kormány választanak, amely "tárgyalásokat kezd az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdéséről."

Akkor már világszerte ismeretes volt, hogy a szovjet kivonja csapatait Magyarországból. 1988. december 7-én Gorbacsov bejelentette, hogy megkezdik a szovjet csapatok kivonulását. 1989 január 1-én Grosz Károly ezt egy japán riporternek megerősített, amit a New York Times leközölt. Ez Magyarországon titok volt, abban az időben az elvtársak helyezkedtek, a szovjet tankok árnyékában válogatták ki a kommunista nevelt utódokat a parlamentbe.

A magyar ember hiszékeny és magáról ítél. Mi is, az emigrációban Orbán Viktort és a Fideszt akartuk a Parlamentbe. Erről tanúskodik az Új Világ című újság cikkei. Reménykedtünk, hogy Orbán Viktor teljesíteni fogja a magyarság követelményeit; elszámolást, a kommunisták eltávolítását a közéletből.

Elmúlt 4 év, nem volt felelősségre vonás, a kommunisták foglalták el a jól fizető vezető állásokat. Orbán követte Nagy Imre hibáját, aki elsőbb kommunista volt, s csak másodszor volt magyar. Maradt tehát minden úgy, ahogy a kommunisták akarták. 4 év után az Orbán által vezetett kormány megbukott. Orbán átadta a vezetést volt KISZ társainak. Kővetkezett nem 7, hanem 8 szűkesztendő és egy kirabolt ország.

Vártunk, valószínű az otthoni magyarok is várták, hogy karácsonyi ajándékba megkapják, hogy a Parlament 2/3-os többséggel megszavazta a Jobbik törvényjavaslatát. Lesz kárpótlás a magyar holokausztért, elveszik a kommunisták lopott vagyonát, lesz rend az országban. Bekapcsoltunk a Parlamentbe. Fáradt, álmos képviselőket láttunk, egy ősz hajú mélyen aludt. Majd Orbán Viktor emelkedik szólásra.

Igaz, hogy a magyar parlamentbe a Keresztény Demokraták és a Magyar Polgári Szövetség, illetve pártnak 2/3-os többsége van, kétségkívül igaz, hogy miniszterelnök ilyen nagy, széles, erős és tartós támogatással nem állt kormány élén az elmúlt húsz évben.

A körülötte ülők, majd Orbán Viktor maga is megmosolyogta a kijelentést. Ugyanakkor, akik Józsi bácsiéknál ezt hallották felsóhajtottak. Na, végre Orbán betartja ígéretét; nagy változások lesznek, s elkezdték énekelni a "menyből az angyal lejött hozzátok", azt gondolták, hogy az majd bejelenti a nagyörömet, hogy vége a kommunista elnyomásnak. Erre nem került sor. Orbán folytatta bejelentését. A parlamentben valóban nincs esélyük a 2/3-al szemben érvényesíteni szándékaikat.

Elnémult a "menyből az angyal", Józsi bácsiból kitört a káromkodás; azt a büdös ruszki k. édesanyját és a ruszki apját szidta minden kommunista képviselőnek. Hát még mindig a kommunistákat védi a 2/3-as parlament. Meddig kell még várnunk, hogy Orbán Viktor betartsa ígéretét. Majd a 2/3-os miniszterelnök kioktatja a vele nem egy húron pendülő képviselőket, hogy ne minősítsék parlamentet "játszóháznak, fölszínesnek, nevetségesnek". Legjobb, ha hallgat az ellenzék, s szó nélkül engedik Orbánt vezetni az országot. Egyszer már vezette s a kommunisták kezébe juttatta. Nem kell félni nem, jön vissza Kádár a gyulás-kommunizmussal, Orbán gulyás-demokráciát teremt a 2/3-al.

Mindig elmondom Vona elnök úrnak, - folytatta Orbán. - képviselő társamnak, hogy sokan vannak Magyarországon, akik szívesen hallják azt a mondatot, hogy ne fizessünk, aki felvette a hitelt fizesse vissza az. Ha ezt teszik, a következő hónapokban Magyarországon a nyugdíjasok nem kapnak nyugdíjat. Ha ezt tennénk, amit önök mondanak a következő hónapokban a tanárok, az orvosok az ápolónők nem kapnának fizetést.

Halálos csend lett a Parlamentben, megállt a józanész, a 2/3-os képviselők könnyeztek. Kár, hogy akkor Móricka nem volt jelen, biztosan megmondta volna, hogy Orbán úr kérem, ha nem fizetik ki az ötszáz billiárd forintot, akkor a nyugdíjasoknak meg lehetne duplázni a nyugdíjukat. A tanároknak, az orvosoknak, az ápolónőknek fel lehetne emelni kétszeresére a fizetésüket és ki lehetne fizetni az olaszországi nyaralásukat. Ezután még sok millió maradna hátra, amit szétosztatnának a szegények között, tehát jól járnának a magyarok. Sajnos Móricka nem volt jelen, a képviselő urak szótlanul hallgatták Orbán Viktor fenyegetését. Miért az éhező nyugdíjasok az elsők, akik nem kapnák meg a nyugdíjat? Jobban hangzott volna, ha a képviselő urak fizetését szűntetik meg, nekik még maradt volna elég valutájuk túlélni a válságot.

Folytatja a miniszterelnök a beszédét: Tanácsolom, hogy legyenek büszkék, hogy Magyarország polgárai erőfeszítése miatt több milliárdnyi euró államadóságot vissza tudtunk fizetni. Legutóbb éppen november végén 2, azaz kettő milliárd eurót, ami meghaladja az ötszáz milliárd forintot. Móricka közbeszólt; Orbán úr kérem, 2 mili nem 5 mili. November végén 1 euróért 310 Ft. kellett fizetni. 2 milliárd euró = 620 milliárd Ft. Ha önök 500 milliárd Ft. fizettek vissza azoknak, akik azt sem tudják, mennyi pénzük van, hová lett a 120 milliárd forint. Talán csak nem az elvtársaknak osztották szét, hogy hallgassanak, s bányát vagy szőlőst vegyenek érte Tokajban? Valóban mi az országház? Analfabéták clubja, amely IMF-t, EU-t tartja fenn a magyar állampolgárok verejtékéből, kifizetik a napóleoni háborúban eltűnt emberek jóvátételét s engedik, hogy 49 személy fagyjon meg Magyarországon, a tél elején? Aki ezt a bandát vezeti, azt a lábánál fogva össze kellene kötni a III/III-as örökös pü spökkel és háztető gerincére tenni őket, hogy jusson eszükbe mit vétettek a magyar nép ellen.

Oh, mily másképp lenne, ha Mindszentyhez hasonló magyar ember lenne a miniszterelnök. Az biztosan felhívta volna az IMF és EU urait, akik követelik a kommunistáknak adott kölcsön visszafizetését. Igen, felhívta volna a kölcsönt adottakat november végén délben, mikor megszólal a harang, hogy uraim tudják, hogy miért szól a harang? Nándorfehérváron megsemmisítették a törököket, akik Európát akarták elfoglalni. Mi, magyarok 150 évig küzdöttünk, hogy ne tudják a törökök céljukat megvalósítani. A csatákban a magyarok 2/3 elpusztult. Senki se fizetett az Európát védő elesett emberekért, a meggyilkolt gyerekekért, asszonyokért. Az osztrákok segítettek a törököket leverni, de az országunkba maradtak és kényszerítettek, hogy az I. világháborúba menjenek a magyar katonák. Ekkor Európa nemhogy segített volna a magyaroknak, hanem 2/3 részét az országnak elvették. Európa nem védte meg a magyarokat, hogy a németek ne szállják meg, de megvédte az ateista Szovjetuniót, és engedték, hogy leigázza Magyarországot. A szovjet nem köszönte meg önöknek, hogy megmentették, hanem célul tűzte ki, hogy uralmát az egész világra kiterjeszti. Akkor önök megszámlálhatatlan összegű pénzt költöttek rakétákra, atomfegyverekre, hogy megvédjék magukat. Mi magyarok szovjet elnyomás alatt éltünk, vártuk, hogy önök, s az ENSZ alapszabályai szerint biztosítják az emberi jogainkat, mivel önöknek volt hatalmuk, volt atombombájuk. Hiába vártunk, önök nem segítettek. Az atombomba Budapesten 1956 október 23-án felrobbant, abban az atomtöltet a pesti srácok vére volt. Az ő vérük benzinnel összefolyt és ráfröccsent a szovjet tankokra melyek lángra lobbantak és mesemisültek. Önök nézték a küzdelmet, de nem segítettek. Mégis a magyar ifjúság kiontott vére oly sebet ejtett a Szovjetunión, hogy azt soha sem tudta kiheverni, elpusztult. Önök óriási pénzt takarítottak meg, az által, hogy nem kell pénzt költeni a szovjet elleni védekezésre. Mi nem kérünk pénzt, jóvátételt az elpusztult magyaro kért, akik nem csak Európát, de az egész világot megmentette a szovjet atombombáitól. Az Ő áldozatukat pénzel, nem lehet megfizetni, de kérjük, hogy a még élő magyaroktól ne vegyék el a minimum életfenntartáshoz szükséges forintokat. Újságból olvashatják; Az éhezés egyre nagyobb gondot okoz Magyarországon. Van, aki kutyakonzervet eszik, mert olcsóbb a löncshúsnál. Gyermekek ezrei indulnak éhesen iskolába nap mint nap. Emberek fagynak meg az utcán, a lakásukban. Most nincs háború, békében nyomorog a jobb sorsra érdemes magyar nép. IMF urak, főméltóságosok hisznek önök az Istenben? Hallottak önök Jézusról? Ha igen, akkor megértenek és teljesítik kérésem. Önök kölcsönt adták a kommunistáknak és fiaiknak, akik azt nem a nép javára, hanem magukra költötték. Gyárakat, bányát, szőlőföldet vettek maguknak. Most a néppel akarják, visszafizettetni a kölcsönt. Uraim, az Isten szerelmére, Jézus nevében kérem önöket, hogy halasszák el a kölcsön visszafizetését addig, amíg az oly sokat s zenvedett magyar nép el nem éri az osztrák nép életszínvonalát. A túloldalon csörömpölés, érthetetlen beszéd hallatszott. Majd megszálal egy érces hang; mi hiszünk az Istenben és Jézus születésnapjára készülődünk, megértettük a magyar nép érdekében mondott kérését, s azt teljesítünk. Ugyanakkor elrendeljük, hogy minden európai ország gondoskodjon, hogy Magyarországon senki se éhezzen, fázzon, vagy bármily hiányba szenvedjen, ami az élet fenntartáshoz szükséges.

A magyar miniszterelnök megköszönte az IMF urai megértését, összetette kezét s imádkozott, majd elrendelte, hogy este is szóljanak a harangok ez esetben Isten dicsőségére. Mikor ezeket a nép megtudta, a templomba mentek, s énekelték, hogy dicsőség a magasságos mennyekben az Istennek és e földön békesség és az emberekhez jóakarat.

Sajnos nem Mindszentyhez hasonló ember, hanem egy KISZ titkár a magyar miniszterelnök és tejeskávésok ülnek a parlamentben. Ezeknek nem fáj a magyarság nélkülözése, a kommunizmus kiölte belőlük a magyarságot. Amíg ez meg nem változik, ne várja a magyarság, hogy jobb élet legyen az országban.

Ui. Tények; orosz és más országoknak nagy összegeket elengedtek a kölcsönök visszafizetéséből. Az IMF és az EU biztosítani akarta a kölcsönök visszafizetését és mindent elkövetett, hogy 2/3 többséggel a bukott Fidesz s Orbán Viktor kerüljön uralomra Magyarországon. A 2/3-os többséget alkotják a kommunisták és utódaik, ÁVH-sok, besúgó ügynökök, akik biztosítani akarták, hogy nem lesz felelőségre vonás, külföldi érdekeltségek, Soros társaság, akik biztosak akartak lenni, hogy az ő érdekeiket fogja védeni a kormány, a cigányok, akik biztosak akartak lenni, hogy folytatódik az segély és a munkanélküliek, akik reménykedtek abban, hogy a kormány munkát fog adni nekik. Több mint 40% a lakosságnak nem ment el szavazni, mert belátta, hogy mindegy, hogy milyen színű a párt, az nem képviseli a magyarság érdekeit. 2010. augusztusban 11.7 milliárd dollárkölcsönt vettek fel, hogy tudják fedezni az előző kölcsönöket. A Forint állandóan romlott. Barclays Capital szerint 2011-ben Magyaror szágnak 24 milliárd euróra volt szüksége, ami kb. 22% a GDP-nek, ebben van a 2 billiárd euró, amit ez évben vissza kellett fizetni. 2012-ben elkezdődik a 15 milliárd euró visszafizetése. A békeidőben szűkös idők jönnek a nyomorban élő magyar népre, melyet köszönhetnek a Marx és Engelst tanult KISZ tagoknak, a parlamentben ülő tejeskávésoknak, akik nem törődnek a magyar nép jövőjével. Ezek a szélhámosok, Orbán Viktorral az élen nem magyar, de világrekordot értek el a semmiből való meggazdagodással. Most, amikor emberek, gyerekek éheznek, szűkölködnek, nem jut eszükbe, hogy a kétesen szerzett vagyonaikat feláldoznák a nép érdekébe. A 2/3-os parlament nem javított a szomorú helyzeten, a magyar nép békeidőben szűkölködik, emberek fagynak meg, hallnak meg a hiányos élelem és gyógyszer miatt. A forint napról napra romlik, nem jobb, hanem rosszabb év következik a magyar népre.

Isten mentse meg Magyarországot!

A kiadvány hiteléül: Bogár Gyula 2012-01-02