Rólam röviden:

Győrben 1943 év július 6-án születtem. Családunk 1970 év december 13-án Csopakra költözött és 1986 év június 16 óta lakom jelenlegi lakóhelyemen,egy felújításra váró parasztházban a Veszprémhez csatolt Gyulafirátót községben.

Általános iskola Győrsziget,majd bencés gimnázium,érettségi a Révaiban. Ezután Székesfehérváron a Videotonban rádió,tv műszerész szakmát szereztem és elhelyezkedtem kijáró műszerésznek a Gelkához.


Édesapám mellett kitanultam közben a műszaki gumiáru készítést.

Vele TSZ melléküzemágat szerveztünk és nagyüzemi gyakorlatot szereztem.
Jogosítványom 43 éves és minden balesetmentes közlekedésért járó kitüntetés birtokosa vagyok. Az Autóklub tiszteletbeli tagja.1970-ól Csopakon laktam egészen 1986-ig. 1965 évben nősültem,van egy 43 éves lányom,három unokám és 32 éves Fiammal,akii nőtlen, lakunk együtt Gyulafirátóton.

1998 évben özvegy lettem,pár hónapjára le lettem százalékolva combnyaktörés végett és iparom meg szűnt. Addigi munkám,hogy Védelmi cégeknek gyártottam az USA tonfa és gumibot Általam kikísérletezett és olcsóbb, jobb változatát

Jelenleg az internet lett a hobbim és szeretnék fiamnak vállalkozást indítani.

ISTENT imádattal szerető ember vagyok,politikai pártnak tagja vagyok. Életem első pártja az FkGP volt. Majd barátaimmal átmentem a MIÉP-be. Rövid idő után kiléptem és sokáig nem politizáltam!

2008 évben beléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomba,ahol jelenleg is vagyok!
Vallásom romai katolikus,de mostanában nem nagyon gyakorolom. Fiam sokat túlórázott,rengeteget voltam egyedül. Megismerkedtem egy szintén özvegy kis hölggyel,jól kijövünk. Szinte mindenben megvan a megértés köztünk. Mostanában egyre jobban erősödik bennem az a felvetés,hogy nem igazán a pártok fogják megoldani gondjainkat,melyek ellen Fiam Lányom de leginkább unokáim jövője végett egy keveset tenni köteles vagyok Ezért orienttálodtam a civil mozgalmak felé!

Szabó József

A mi felhasználóink

Itt tudja jellemezni az Ön számára tipikus felhasználót, és hogy miért fontos ez a projekt számukra. Érdemes motiválni a látogatóit, hogy visszatérjenek a honlapjához.

A projekt története

Itt írhatja le projektjének történetét, mi vezérelte Önt abban, hogy megvalósítsa. Érdemes megemlíteni a fontos mérföldköveket, és köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik részt vettek a megvalósításban.