Nyílt levél a Magyar Országgyüléshez

2011.12.29 11:58
NYÍLT LEVÉL A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSHEZ:

Tisztelt Képviselőasszony, Képviselő Úr!


Péntek hajnalban Orbán Viktor Miniszterelnök Úr úgy fogalmazott az Európai Unióban kialakult helyzetet értékelve, a magyar szuverenitásról a Parlamentnek kell dönteni (Pontatlan idézet, de ez volt a lényeg). Azóta ömlik a tömegtájékoztatásból, hogy hétfőn a Magyar Országgyűlés ezt a témát megvitatja.


Múlhatatlanul szükséges felhívni tanult képviselőink figyelmét arra, hogy:


AZ ORSZÁGGYŰLÉS KÉPVISELŐI
N€M JOGOSULTAK MAGYARORSZÁG
FÜGGETLENSÉGÉRŐL DÖNTENI!


Hivatkozhatnék a képviselői esküjük szövegére is. Inkább arra hívom fel figyelmüket, erre a magyar választópolgárok S€M jogosultak.
Az maga a NEMZETHALÁL.
Amit egyszer kiadnak a kezükből, soha többé vissza n€m szerezhető!


Továbbá szeretném felhívni figyelmüket a jelenleg is fennálló Büntetőtörvényre. Ebben a 144. §. fogalmaz világosan a hazaárulás büntető tényállásáról, valamint a 145. §, ami szintén meghatározza a hűtlenség fogalmát.
Esetleges döntésük előtt, kérem, feltétlenül olvassák el figyelmesen ezt a két törvényi hivatkozást! Ez tényszerűen az ilyen élethelyzetekre vonatkozik. Nincs kivétel.


Aki az ezeken a törvényi helyeken megfogalmazott tilalmak ellenére mégis elköveti a magyar nemzet ellen ezeket a bűnöket, azt a névszerinti szavazás után a szavazógép listája alapján a parlament ülésterméből a Magyar Köztársaság rendőrsége vasban jogosult letartóztatva előállítani. Ismétlem: nincs kivétel.


Számoljanak azzal a lehetőséggel, egy szuverenitást feladó döntésüket követően Önöknek a magyar nemzet jogos és kiszámíthatatlan folyamatokká alakulható, de mindenképpen egységes haragjával szükséges szembesülniük.


Mint szuverén magyar szavazópolgár, nyomatékosan emlékeztetni kívánom Önöket, n€m arra kaptak felhatalmazást az elmúlt esztendő tavaszán, hogy idegen gazdasági érdekeknek engedve feladják Szent Hazánk látszólagos, viszonylagos, maradék függetlenségének akár csak egyetlen betűjét is.


A történelem a legjobb tanítómester. Emlékeztetni kívánom Önöket, az 1867-ben megkötött kiegyezést követően a Magyar Királyságnak nem volt önálló pénzügyi, külügyi, és hadügyi döntési jogosultsága. Ennek egyenes következménye volt az I. Világháborúba történt betuszkolásunk. Majd következett Trianon. Ezt akarják? Kinek az érdekében? Nincs érv, és nincs elvárás, ami erre késztethetné a Magyar Országgyűlést!


A Magyarok Istene adjon bölcsességet döntésükhöz a Haza kötelező védelmére!
Nem tehetnek másként!!!
Lengyel Károly
Ferencváros, 2011. december 11.